Op vakantie wil je natuurlijk niets liever dan ontspannen zodat je relaxed weer thuis kunt komen. Een welness bungalow huren is dan een van de beste manieren om tot totale ontspanning te komen. Een bungalow heeft een aantal voordelen ten opzichte van een normaal vakantiehuis. Natuurlijk is gelijkvloers een groot voordeel waardoor je ook prima kunt vertoeven wanneer je slecht ter been bent. Echter is hoeft dit niet per definitie tot uiting te komen. Verschillende vakantievilla’s op Resort Arcen zijn bijvoorbeeld zo uitgerust dat alle verdiepingen op de begane vloer te vinden zijn.

Verschillen tussen een welness bungalow en villa

Een vakantiebungalow is natuurlijk bekend geworden door recreatieparken zoals Centerparcs. Er zijn echter wel degelijk verschillen tussen een bungalow en een villa. Mocht je regelmatig hebben overnacht in een van beide verblijven dan zal je zeker herkennen dat de privacy op vakantie vaak minder is in een bungalow. De weg naar de badkamer is vaak via de woonkamer of andere slaapkamers.  Dit hoeft natuurlijk geen belemmering te zijn maar geeft wel minder privacy en het comfort van de woning kan dan ook minder zijn.

Villa’s op Resort Arcen

Om ontspanning en welness te bieden in Resort Arcen zijn er ook een aantal vakantiehuizen met binnenzwembaden plus sauna in het souterrain. Daardoor is er waterplezier en ontspanning het gehele jaar door ongeacht de weersomstandigheden in de zwembadvilla’s. Ook is er voor jong en oud veel te beleven op het resort en in de directe omgeving. De Kasteeltuinen, de brouwerij van Hertog Jan of de Maasduinen zijn op korte afstand gelegen.

Een welness bungalow of villa boeken

Wanneer je wilt gaan boeken is het natuurlijk lastig om een goede keuze te maken. Kies je voor een recreatiepark of ga je op zoek naar iets kleinschaliger. Het boeken in een Resort geeft vaak extra voordelen zoals korting bij diverse restaurants, toegang tot subtropisch zwembad of andere leuke voorzieningen. Wanneer je in een vroeg stadium boekt kan dit ook nog eens schelen in prijs! Daarnaast zijn er villa’s voor acht personen beschikbaar. De prijs per persoon is dan vaak ook met een groep aantrekkelijker dan het boeken van hotelkamers. Een welness bungalow of villa huren vergroot ook het groepsgevoel en is zeker aan te raden.

De villa's op deze site staan op Hogenboom Vakantiepark Resort Arcen