coronaregels roompot resort arcen

Coronavirus en veilig vakantie vieren

Veilig vakantie vieren ondanks het coronavirus? Het kan.

Het coronavirus zorgt regelmatig voor nieuwe ontwikkelingen. Zo ook op Resort Arcen waar de vakantievilla’s met privé-zwembad staan. Dat neemt niet weg dat wij je een onbezorgde vakantie gunnen. En daarbij staan gezondheid en veiligheid natuurlijk voorop.

Corona-richtlijnen van het RIVM

Op het park volgen de medewerkers van Resort Arcen de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent 1,5 meter afstand houden van elkaar. En extra (hand)hygiëne. De animatie is beperkt en Koos Konijn komt soms langs. Verder maken ze extra vaak schoon. Ook gelden er speciale maatregelen bij in- en uitchecken. Bekijk alle informatie op de safe stay-pagina van Roompot.

Coronavirus en veilig op vakantie in eigen land

Er even tussenuit is natuurlijk heerlijk om al het coronagedoe te vergeten. Maar ga wel wijs op reis en volg de richtlijnen. Met je eigen gezin in de zwembadvilla is heel veilig. Want wie vermaakt zich niet in het privé-zwembad, sauna en jacuzzi?  Bovendien is het huis groot genoeg om je terug te trekken als je behoefte hebt aan rust.

Wil je met een ander gezin komen of opa en oma meenemen op vakantie? De Nederlandse overheid adviseert om maximaal 2 personen van 13 jaar of ouder bij je thuis (of in je vakantiehuis) uit te nodigen.  En ook dan is het wel zo lekker dat ieder een eigen slaapkamer met badkamer heeft. 

Horeca en animatie op Resort Arcen

In je vakantievilla kun je prima koken in de ruime keuken. Heb je geen zin om zelf te koken? Je kunt maaltijden, pizza’s en pasta’s afhalen bij de horeca op het park. Of iets lekkers bestellen bij de snackbar. 

De animatie-activiteiten in de weekenden en schoolvakanties, zijn aangepast volgens de RIVM-regels. Koos Konijn komt af en toe voorbij. In de ruimtes kunnen maar een beperkt aantal personen aanwezig zijn. Daarom zijn sommige activiteiten op meerdere locaties tegelijk. Zo kunnen zoveel mogelijk kinderen genieten van de spelletjes en activiteiten. 

Coronaproof activiteiten

Wil je toch wat anders doen dan zwemmen, bubbelen in de jacuzzi of zweten in de sauna, ga dan naar buiten. In de omgeving van Resort Arcen liggen kilometers wandelpaden en fietspaden. Daar kun je heel goed afstand houden. Huur fietsen bij de receptie en verken het Noord-Limburgse landschap op de fiets, maak samen een fijne wandeling .

Vragen?

Met vragen over reserveringen kun je terecht bij Roompot Vakanties. Kijk ook op de speciale corona-informatiepagina van Roompot met veelgestelde vragen.