Leuke dingen doen als het regent

De leukste kinderuitjes binnen in Noord-Limburg

De leukste kinderuitjes binnen in de buurt van Arcen hebben we voor je op een rij gezet. Voor het geval je kinderen het zwembad in de vakantievilla even beu zijn. En het geen weer is om naar het bos of pretpark te gaan.

E-village

Een dagje fun en entertaintment. Ga actief gamen of laserschieten bij E-village in Roggel. Je kunt er je uitleven op de nieuwste games. Van XBOX  tot Switch. Of lekker ouderwets spelen op een Arcadekast.  Spelplezier voor jong en oud.

Foto: E-village Roggel

E-village Roggel

40 autominuten

Jump XL

Lekker springen, salto’s en andere capriolen uithalen op een veld vol trampolines bij Jump XL.

Jump XL Horst

20 autominuten

Bowlen

Lekker old-school en altijd gezellig: met zijn allen een potje bowlen.  Bij Taurus Word of Adventures bowl je ‘cosmic’. Denk blacklights, licht-effecten en lekker swingende muziek.  Of je nu strike of spare gooit of de bal weer in de goot ziet gaan,  de lounge-atmosfeer maakt alles weer goed.

Taurus Word of Adventures

9 autominuten

Museum de Locht

In Museum de Locht zie je het leven van vroeger op het platteland van Noord-Limburg. Maar het gaat ook over nu: streekproducten als champignons en asperges in een moderne productie. Voor kinderen zijn er vaak extra activiteiten, zoals broodjes bakken, ‘veilen met de veilingklok’ en aan het werk met de boer of wassen zoals in de oude tijd.

Museum de Locht

Foto: Museum de Locht

21 autominuten

Limburgs museum

Het Limburgs museum in Venlo heeft altijd leuke en interactieve tentoonstellingen voor kinderen. Of ga met Pieke de museumvogel mee op speurtocht (tot 12 jaar).

Limburgs museum, Venlo

19 autominuten

Glowgolf Arcen

De vakantie-activiteit bij uitstek is natuurlijk minigolf (of: midgetgolf). Maar wat als het regent? Dan speel je indoor glowgolf. Een parcours met 18 holes, overdekt en voorzien van black lights. Zo reis je met bal en stick langs kastelen, ridders en draken. Ga je mee een balletje slaan?

Foto: Glowgolf Arcen

Glowgolf Arcen

5 autominuten

Kunnen ze daarna weer volop genieten van “hun eigen” zwembad en jacuzzi in de Zwembadvilla.