Voordelen vakantiehuis met prive zwembad

Ontdek de voordelen van een vakantiehuis met prive-zwembad

Een vakantiehuis met privé-zwembad. Met een sauna en jacuzzi erbij. Gewoon in Nederland. Natuurlijk, het kost meer dan een gemiddelde campingplaats. Maar je krijgt er dan ook heel veel voordelen voor terug.

Een privé zwembad is altijd open

‘s Morgens vroeg, ‘s avonds laat of de hele dag door. Als je wilt, kun je 24/7 zwemmen in je “eigen zwembad”.

24/7 zwemmen in je prive zwembad

Altijd weer om te zwemmen in je prive binnenzwembad

Regen, onweer, vorst of hagel, het deert je niet. In je privé binnenzwembad is de temperatuur constant. Altijd zwemweer dus!

Altijd weer om te zwemmen in je prive binnen-zwembad

Geen mensenmassa bij het zwembad

Het zwembad biedt ruimte genoeg om te zwemmen en spelen. Maar het is ook weer niet zo groot dat je je kinderen kwijt raakt. Wel zo relaxed.

overzichtelijk zwembad

Lekker uitslapen, stoelen genoeg

Je hoeft niet extra vroeg op te staan om je handdoek op een ligbed te droppen. Je hebt gegarandeerd een eigen stoel om bij het zwembad te liggen of zitten.

geen handdoekje leggen op je strandstoel

Droge kleding

Je hebt geen last van benauwde kleedhokjes, waar je kleding altijd net in een plasje zwemwater van je voorganger valt. Jouw kleding blijft namelijk gewoon op je eigen kamer in de vakantievilla.

geen last van kleedhokjes bij je prive zwembad

Douchen in je eentje

Niks met zijn allen op een rijtje onder een kleine douchekop. Je doucht in het souterrain of in de badkamer bij je 2-persoonsslaapkamer. En er is dus ook geen knop die na 1 minuut uitvalt, zodat je ‘droog’ staat te douchen. Jij bepaalt hoe lang het water stroomt.

Kletsen in de prive sauna mag

In de sauna mag je gewoon kletsen met elkaar. Je hebt nu eenmaal mensen die ook bij 80 graden Celsius door kunnen praten. Geen punt!

Geen gedoe op het vliegveld

Je hoeft geen 3 uur van tevoren aanwezig te zijn en op krappe vliegtuigstoelen te zitten waar je teveel betaalt voor een drankje. Met maximaal 3 uur rijden ben jij op je bestemming. Dat bespaart je een hoop gedoe!

vlakbij, geen gedoe op luchthaven

Zie jij die voordelen ook? Boek dan nu je vakantievilla met prive zwembad!