Ga je met een groep op vakantie en ben je opzoek naar een vakantiewoning voor acht personen? Dan ben je op Roompot Resort Arcen op de juiste bestemming. Boek snel een van de beschikbare vakantievilla’s met binnenzwembad, sauna en met meerdere badkamers. Deze woningen lenen zich uitstekend voor grote groepen vrienden, familie of kennissen.

8 persoonshuisje huren in Arcen

Natuurlijk is een vakantievilla huren niet een dagelijkse uitgave en is het dan ook gebruikelijk dat je ervoor kiest om ook daadwerkelijk de tijd te nemen voor een reservering. Hierbij kijk je naar de wensen van alle personen maar ook wat er in de omgeving te doen is. Arcen is bij uitstek geschikt voor groepen vrienden. Je kan er namelijk op bezoek bij de Hertog Jan brouwerij, een beleving waar iedere bierliefhebber uit Nederland een keer geweest moet zijn. Ook zijn er ruige activiteiten zoals het rijden met buggy’s. Natuurlijk is er in Noord-Limburg ook voor de vrouw een walhalla. Naast alle mooie natuur is er het outlet centrum in Roermond een echte publiekstrekker waar zelfs veel buitenlandse toeristen de weg naartoe weten te vinden. Wandelen of fietsen in Arcen staat daarnaast garant voor het beleven en zien van een van de mooiste streken van Nederland.

Vakantiewoning in Limburg

Limburg is de meest zuidelijke provincie van Nederland en heeft ook de hoogste heuveltoppen. Daardoor waan je je in Limburg al snel in het buitenland. De vergelijking met De Ardennen is misschien nog wat ver gezocht maar door het bezoeken van een van de vele mijnen in Zuid-Limburg vergeet je meteen dat het gewoon eigen land is. Ook zijn buitenlandse steden zoals Keulen, het Ruhrgebied of Hasselt en Luik in België snel te bereiken met de auto.

Last minute vakantiehuis boeken

Natuurlijk adviseren we je niet te wachten met het boeken van een vakantievilla in Resort Arcen. Echter kan het zijn dat je toch op korte termijn opzoek bent naar een villa voor een midweek of weekendje weg. Dan profiteer je vaak nog van voordelige prijzen. Het is dan ook het zoeken waard wanneer je toch besluit om nog een vakantie te boeken.  Of je nu een hotelkamer of vakantiewoning voor 8 personen nodig hebt, vaak is er op het laatste moment nog een goede aanbieding.

De villa's op deze site staan op Hogenboom Vakantiepark Resort Arcen