Tips voor geslaagd vriendinnenweekend

Tips voor een geslaagd vriendinnenweekend

“We moeten echt weer eens weg met zijn allen”. Je vriendinnen en jij roepen het al tijden. En ondertussen loopt de agenda steeds vol met werk, kinderen en andere sociale activiteiten. De datum moeten jullie zelf regelen. Een toffe accommodatie en tips voor een geslaagd vriendinnenweekend hebben wij voor je.

Relax and spa

Hoe klinkt dat: een weekend met een privé-zwembad, sauna en jacuzzi? Helemaal alleen voor jou en je vriendinnen. In de wellness-villa op Resort Arcen (Limburg) kunnen jullie heerlijke relax-sessies houden. Ons wellness-stappenplan helpt je een handje: zwemmen, zweten in de sauna, een maskertje, nagels lakken, tijdschriftje lezen en bubbelen in de jacuzzi. Het motto is: niets moet en niksen mag.

Oh ja, de villa heeft ook een fijne zithoek, ruime keuken en 4 slaapkamers voor 2 personen. Allemaal met een eigen badkamer. Is dat lekker of niet? En de bedden zijn al opgemaakt 😉

dagje wellness tips

Bijpraten met je vriendinnen

Even naar buiten om een frisse neus te halen. Tijdens een wandeling door de bossen of langs de Maas kun je goed bijpraten met je vriendinnen. Want ook al zie je elkaar niet meer zo vaak, tijdens zo’n weekend haal je dat onmiddellijk weer in. Je kunt ook kiezen voor  een fietsroute met een lekkere koffiestop. Zeker weten dat je tijdens het weekend denkt: waarom doen we dit niet vaker?

Bijpraten met vriendinnen

Gezellige activiteiten

Ook als je tijdens je vriendinnenweekend een toffe activiteit wil doen, ben je in Arcen in de goede omgeving.

Lekker eten en drinken

Houden jullie ervan om samen lekker te koken, dan kun je je gang gaan in de vakantievilla. Een fornuis met 5 pitten en een magnetron-oven staan voor je klaar. Met deze makkelijke recepten hou je nog genoeg tijd over om te borrelen en met elkaar herinneringen op te halen aan alles wat je vroeger samen hebt uitgespookt!

Toch geen zin om zelf (weer) je eten te bereiden? Op Resort Arcen vind je een restaurant, cafetaria en pizzeria. Verder zijn er in het dorpje Arcen  verschillende eetgelegenheden. Ook in Venlo heb je keuze in overvloed.

Uit eten met vriendinnen

Het is een kwestie van …

… juist ja, die datum plannen en vastleggen. Kom op meiden, gun jezelf dat weekend. Het is al weer te lang geleden!

Plan je vriendinnenweekend