Welness in je zwembadvilla

Neem je een duik in je privé zwembad? Kom je tot rust in de sauna? Of ga je toch eerst relaxen in de jacuzzi? Jouw vakantie in Limburg wordt ongetwijfeld top!

Boek nu je vakantievilla met prive zwembad ›

Toppunt van genieten: je eigen zwembad

Het souterrain van het vakantiehuis heeft een mooie wellnessruimte. Daarin kom je tot rust.

Een heerlijk zwembad met jetstream, een ruime sauna en een jacuzzi in de buitenlucht. Ideaal voor een vakantie in eigen land, een midweek met opa en oma of voor een gezellig vriendinnenweekend. Na een weekendje weg in Limburg op vakantiepark Resort Arcen voel je je als herboren!

Wellness in je eigen vakantiehuis, wie wil dat nou niet?

De 8-persoons zwembadvilla’s op vakantiepark Resort Arcen bieden je ruimte en luxe.

Niks geen gesjouw met tassen naar het zwembad. Je loopt gewoon naar beneden. De drankjes haal je uit je eigen koelkast. Bij goed weer loop je zo de tuin in om te zonnen. Valt het weer tegen? Dan is het geen straf om in het souterrain op je ligbed bij te komen van je baantjes zwemmen of de saunagang.

De benedenverdieping van het vakantiehuis beschikt over alle faciliteiten om een dagje helemaal tot rust te komen. Niks moet, niksen mag!

kom tot rust in de wellness ruimte

Deze wellness faciliteiten maken je vakantie compleet

  • zwembad (9m x 3,5m) met jetstream
  • combisauna (infrarood en traditioneel)
  • sunshower (douchen en bruinen tegelijk)
  • relaxstoelen
  • toegang tot een beschutte zitkuil met jacuzzi en tuinmeubilair
  • keukenblok met koelkast
  • Douche
  • Toilet

Gastvrij en veelzijdig Limburg

We kunnen het ons bijna niet voorstellen. Maar stel je voor, dat je even genoeg hebt van het zwembad, niet weer in de sauna wilt en de jacuzzi kan wachten tot het avond is.

Ook dan is jouw keuze voor een vakantie in Arcen een goede. Het gastvrije Limburg is een veelzijdige regio die het ontdekken meer dan waard is.

Ontdek het gebied op de fiets, loop mooie wandelroutes, ga een gezellig dagje met de kinderen op pad en proef de smaak van het goede leven met Limburgse streekproducten. Bekijk onze tips om jouw vakantie in Limburg onvergetelijk te maken.

De villa's op deze site staan op Hogenboom Vakantiepark Resort Arcen